Zondag 19 mei 2024

Hoofdklasser houdt Quick net als HSC uit KNVB-beker

Geplaatst op 23 augustus 2017 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Net als gisteren HSC’21 uit Haaksbergen heeft ook de tweede Twentse derdedivisionist Quick’20 uit Oldenzaal niet het hoofdtoernooi om de KNVB-beker gehaald. De ploeg verloor vanavond van de zaterdag-hoofdklasser CSV Apeldoorn.

Opvallend is ook dat beide Twentse clubs uit de derde divisie in de kwalificatiewedstrijd niet enkel door een hoofdklasser uit de strijd om de KNVB-beker werden gehouden, maar eveneens dat ze op eigen veld ten onder gingen en beide met 0-1 in het spreekwoordelijke zand hapten.

CSV Apeldoorn scoorde in Oldenzaal net als Zwaluwen Vlaardingen gisteren in Haakbergen al in de eerste helft en de thuisploeg was vervolgens niet bij machte langszij te komen, laat staan er overheen te gaan. Zo werd Steven van Es met zijn treffer voor de gasten matchwinner. Dat in de laatste minuten Apeldoorn nog vanaf elf meter miste en vervolgens door een rode kaart van keeper Patrick Jansen met een man minder speelde, bracht daarin geen verandering.