Zondag 19 mei 2024

HSC’21 verslaat EDO ondanks weggegeven voorsprong

Geplaatst op 30 november 2014 door   ·   Geen reacties

HSC-EDO (1) Goorman juichen 3-2HAAKSBERGEN – Topklasser HSC’21 heeft zondagmiddag met 3-2 gewonnen van hekkensluiter EDO. De Haaksbergenaren gingen met een 2-0 voorsprong de rust in door treffers van Rick Bouwmeister en Stef Ottink. In de tweede helft trokken de Haarlemmers de stand echter gelijk. Door een late treffer van Arjan Goorman wonnen de Haaksbergenaren alsnog.

In de eerste helft was er niet veel aan de hand voor de Haaksbergenaren. De ploeg speelde zeker niet groots, maar had van EDO weinig te vrezen. Na twintig minuten kwam HSC’21 ook terecht op voorsprong door een treffer van Rick Bouwmeister. Stef Ottink verdubbelde die voorsprong vlak voor het rustsignaal zelfs.

De Haarlemmers kwamen tot ieders verrassing veel getergd uit de kleedkamer na rust en zetten HSC’21 snel onder druk. De thuisploeg kon zich daar niet onderuit voetballen, dus de hekkensluiter creëerde zowaar kansen. Waar de ploeg eerst nog de paal raakte, maakte Jamel Dibi na een uur spelen de aansluitingstreffer. Barry Tjeertjes maakte vijf minuten later zelfs de 2-2. In het vervolg kon de wedstrijd beide kanten op vallen. Grote kansen waren er niet maar de meeste dreiging ging misschien nog wel van EDO uit. Door een mooie treffer van aanvoerder Arjan Goorman trok HSC’21 uiteindelijk aan het langste eind.

HSC’21 – EDO 3-2 (2-0)
20. Bouwmeister 1-0, 45. Ottink 2-0, 60. Dibi 2-1, 65. Tjeertjes, 82. Goorman 3-2.

HSC’21: Lankheet, Veensma, Grondman, Basut, Verschoor, Goorman, Schutten, Garritsen (76. Soumaoro), Ottink, Raterink (69. Wilens), Bouwmeister.

Arjan Goorman viert de winnende treffer.
(foto: Wim Busschers)