Zondag 19 mei 2024

Jong FC Twente verslaat Werder Bremen onder 23

Geplaatst op 28 juli 2013 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE –  Jong FC Twente werkte zaterdagmiddag de laatste oefenwedstrijd af in de voorbereiding op het seizoen 2013-2014. De tegenstander was Werder Bremen onder de 23 jaar waar afgelopen winter ook al tegen werd geoefend. FC Twente wist het duel met 2-1 te winnen door twee doelpunten van Cas Peters. Shadrach Eghan was in beide gevallen de aangever.

Voor rust was FC Twente duidelijk de bovenliggende partij en kreeg de ploeg van Jan Zoutman ook een aantal kansen. Een daarvan werd door Cas Peters omgezet in een doelpunt. Na de hervatting kwamen de Duitse bezoekers op gelijke hoogte. Vervolgens domineerde FC Twente de tweede helft, maar bleven doelpunten lange tijd uit. In de slotfase was Peters opnieuw doeltreffend en stelde zo de zege voor FC Twente veilig.

Jong FC Twente – Werder Bremen onder 23 2-1 (1-0)