Zondag 19 mei 2024

Heracles Almelo verslaat Getafe

Geplaatst op 26 juli 2013 door   ·   Geen reacties

LinssenHeracles Almelo heeft de oefenwedstrijd tegen Getafe CF met 1-0 gewonnen. Aleksei Kangaskolkka tekende in de 69e minuut voor het doelpunt na een misverstand in de Spaanse defensie.

Beide ploegen ondernamen in de beginfase enkele doelpogingen waarbij die van de Spanjaarden gevaarlijker waren. Vervolgens waren er over en weer kansen. Namens Heracles waren Lerin Duarte, die in dit duel als rechtsbuiten fungeerde, en  Thomas Bruns gevaarlijk. Aan de andere kant hield Remko Pasveer met enkele goede reddingen zijn ploeg in de wedstrijd.

Na rust was er een lange periode waarin beide ploegen de nodige strijd leverden maar niet tot uitgespeelde kansen kwamen. De wedstrijd kon wel een doelpunt gebruiken en deze werd in de 69e minuut door Getafe CF op een presenteerblaadje aangereikt. Juan Rodriquez en de uitgelopen Jordi Codina begrepen elkaar niet bij een pass van Ben Rienstra. Aleksei Kangaskolkka kon profiteren en schoof de bal in het lege doel.

In de slotfase kreeg Heracles via Jaroslav Navratil, Dragan Paljic en Oussama Tannane kansen op een ruimere overwinning, maar bleven verdere doelpunten uit.

Heracles Almelo – Getafe CF 1-0 (0-0)
69.Aleksei Kangaskolkka 1-0
Gele kaart: Alberto Lopo.
Heracles Almelo: Pasveer, Schenkeveld (67. Veldmate), Rienstra, Koenders, Dorda, Quansah, Vujicevic, Duarte, Bruns (79. Paljic), Kangaskolkka (72. Navratil), Linssen (79. Tannane