Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Masterclass drie bondscoaches tijdens Indoor Wierden

Geplaatst op 31 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

Rob EhrensWIERDEN – Indoor Wierden is 6 november gastheer van de drie bondscoaches springen. Rob Ehrens (senioren), Roelof Bril (junioren en young riders) en Luc Steeghs (pony’s) gaan tijdens een ‘Materclass’ met elkaar en het publiek in gesprek over diverse aspecten van de paardensport. Ze worden daarbij vergezeld door respectievelijk hun pupillen Gerco Schröder, Jesper Romp en Amke Bekhuis. De discussie wordt geleid door Willem Pfeiffer, oprichter en hoofdredacteur van de website Hippisch Twente.

Tijdens de ‘Masterclass’ komen ongetwijfeld thema’s voorbij als opleiding, begeleiding, teamwork, selectiecriteria, stalmanagement en de rol van sponsors en ouders.

De bijeenkomst is een initiatief van de Stichting HION (Hippische Initiatieven Oost-Nederland). HION (Hippische Initiatieven Oost-Nederland) is een door Regio Twente geïnstalleerde stichting gericht op een sterkere profilering van de Twentse hippische branche door het verstevigen van de verbindingen tussen topsport, breedtesport, talentontwikkeling, hippische industrie en de daaruit voortvloeiende maatschappelijke impact. De Stichting HION bevordert het thema paard als motor voor sport, economie, onderwijs, wetenschap, recreatie en toerisme.

Twentse Hippische Waarderingsprijs
Tijdens de forumavond op 6 november reikt de Stichting HION voor het eerst een Twentse Hippische Waarderingsprijs uit aan een individu, vereniging of evenement voor een in het afgelopen jaar geleverde positieve bijdrage aan de profilering van Twente als hippische regio.

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief