Zondag 21 juli 2024
Twentesport

SEP

Geplaatst op 30 januari 2011 door   ·   1 Reactie

Het gaat op dit moment niet best met de Eagles en dat is balen voor de spelers, de staf en het publiek natuurlijk. De laatste overwinning, tegen Fortuna Sittard, dateert al van 5 november vorig jaar. Van de  acht wedstrijden daarna verloren we er drie en speelden er vijf gelijk. Dat schiet niet echt op, en daardoor staan we nu op een twaalfde plaats, ver beneden onze stand. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat we de play-offs gaan halen, omdat we alleen door Zwolle zijn weggespeeld en RKC ook simpelweg beter was. De andere wedstrijden waren we zeker niet minder,  maar ontbreekt er in mijn ogen de over mijn lijk- mentaliteit om ten koste van veel een wedstrijd te willen winnen.

Als je het vergelijkt met verleden jaar, het seizoen dat zo goed verliep, denk ik dat we zelfs meer kansen creëren, maar ook veel meer doelpunten tegen krijgen. Hadden we vorig jaar vaak genoeg aan één doelpunt, nu zijn zelfs drie treffers uit in Maastricht niet genoeg. Maar hopelijk komt de ommekeer vanavond tegen Veendam, dat het uitstekend doet.

Gisteren met veel belangstelling naar FC Twente tegen Feyenoord gekeken op televisie. Ruiz was het breekpunt, wat een geweldenaar is dat, maar wat een geluk had Twente tegen een Feyenoord dat eindelijk een keer voor de winst ging. Een meeslepend duel dat geen verliezer verdiende.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Ik ben er nog niet aan begonnen. Ga het wel bestellen. Maar eerst nog een paar frikandelletjes…
Archief