Donderdag 9 mei 2024

Bornse vrouwen van Borhave sneu onderuit bij V&L

Geplaatst op 29 oktober 2016 door   ·   Geen reacties

TEKST: Wil Kars

BORNE – Opnieuw liep het vrouwenteam van de handbalvereniging Borhave tegen een nederlaag aan, maar dit keer was het kiele-kiele, want de ploeg ging tegen en bij V&L met 22-21 ten onder.

De elite-handbalsters van Borhave toonden zich in Geleen strijdvaardig, werklustig en geconcentreerd. Dat leidde tot een puike wedstrijd. Bij rust stond de ploeg zelfs voor, met 13-10, maar dat viel in de tweede helft uiteindelijk niet vol te houden.

In feite zou een gelijkspel de spel- en de kansverhoudingen tussen de beide teams beter hebben weergegeven dan de 22-21 die nu na het laatste fluitsignaalbord stond. Volgens trainer Rick Philips is er daarom meer reden voor optimisme dat voor pessimisme gezien het spel van zijn team, temeer omdat de vrouwen zich stressbestendig toonden en gelijkwaardig waren.

Borhave speelt komende zondag in de eigen sporthal ’t Wooldrik in Borne vanaf één uur tegen het gerenommeerde Kwiek uit Raalte.