Donderdag 25 juli 2024
Twentesport

De Vries in slipstream Verstappen

Geplaatst op 26 februari 2023 door   ·   Geen reacties

Het is afwachten of hij het meteen al kan bewijzen, maar voor vriend en vijand staat vast  dat Nyck de Vries een grote belofte is als autocoureur. Hij is ‘bevriend’ met Max Verstappen, al valt de intrinsiek-morele waarde van zulke kameraadschap nooit te peilen, maar dat ze race-technisch veel gemeen hebben, dat is wel duidelijk. Kort samengevat: talent, strijdlust en karakter. Ze kennen elkaar,  goede collega’s.

Verstappen is mondiaal in de Formule 1 top of the bill, De Vries, in een auto van Alpha Tauri, en volgt op gepaste afstand, maar is ondertussen  al mondiaal omkranst. Het geluk lacht hem toe en vuurt de Verstappen in De Vries aan. Het is dit seizoen vooral ervaring opdoen voor  De Vries die een rustige indruk maakt. Hij is om het oudtestamentisch te formuleren naar de woestijn gekomen om te  leren en te  openbaren.

Al jaren aan een geweldige opmars bezig in de Formule I en de Formule 2. Nog jong, maar nu al een hypercrack waar belofte van  absolute  zich aan het openbaren is. En nu al F2-kampioen. waaar het toe leidt, zal de tijd leren

Net als Verstappen enkele jaren geleden  is nu ook, in korte tijd, ook De Vries uitgegroeid van megabelofte tot kanshebber; een revelatie op de grote circuits van de  wereld, zoals dit weekend in Bahrein. Hij maakte zijn debuut in de Formule 1 vorig jaar als invaller bij Williams tijdens de Grand Prix van Italië. Binnkort begint het seizoen. Het is nu nog even trainen en de bolide  verkennen Over een week het  echie….

Scipio

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief