Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Griekspoor hoort er nu bij

Geplaatst op 18 juni 2023 door   ·   Geen reacties

Tallon Griekspoor loste dit weekend belofte in op zijn nu al eigen’ Rosmalen. Het zat er namelijk al aan te komen dat de rijzende tennisser Griekspoor, een jongen van Haarlem, een prestigieus toernooi op, aan zijn palmares zou knopen. Dat hing al enige tijd in e lucht.  En hoemooi was Griekspoor juist dit weekend in eigen land dit de ban brak. Hij won in Rosmalen in een perfecte sfeer in de finale, overigens niet zonder moeite, vanwege zijn sterke tegenstander Jordan Thompson. Door de overwinning is Griekspoor  de Top 30 binnengedrongen, op gras….

Het betekent ook  dat  het aangekonigde  talent nu echt zijn naam  en faam heeft gevestigd in een rij  met Richard Krajicek, Sjeng Schalken en Tim van Rijthoven. Het publiek nam hem de hele week luidkeels bij de hand met aanmoedigingen en applaus.

De nummer 38 van de wereld beleefde zodoende een droomweek op het Brabantse gras, die eindigde met een spierballenzege op de Australiër Jordan. Thompson.

Griekspoor voegt zich naaalos in de rij van Richard Krajicek, Sjeng Schalken en  – ook van recente datum – Tim van Rijthoven door het ATP-toernooi in Rosmalen op zijn naam te schrijven. Het publiek nam hem de hele week luidkeels bij de hand met aanmoedigingen en applaus. Hou hem in de gaten, die Rijthoven…

De nummer 38 van de wereld beleefde al met al een feestweekend.

 

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief