Maandag 20 mei 2024
Twentesport

EK

Geplaatst op 12 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

Gister was er dan een smetje op de serie, maar Nederland heeft soeverein de eindronde bereikt. En dit werd ook nog gerealiseerd met goed voetbal. Als alles binnenboord is – dus met Sneijder en Robben, hebben we een perfecte selectie. Hopelijk kan Huntelaar deze vorm vasthouden. Want ik denk dat het beste bij Kuijt eraf is, maar wat een formidabele instelling heeft die jongen toch. Wat een kilometers heeft hij tot nu toe in zijn carrière wel niet afgelegd.
Gunstige ontwikkeling naar volgend jaar toe dat we achterin, wat normaal het minste gedeelte van de ploeg is, meer mogelijkheden hebben. Bruma dient zich aan en Douglas is straks speelgerechtigd. Dat lijken meer killers dan Heitinga en Mathijsen. Nu nog Van der Wiel een beetje beter leren verdedigen, dan hebben we een geweldige selectie die heel ver kan komen.

Guusje Geluk heeft op het laatste moment de play-offs bereikt. Zijn angstgegner Duitsland (nooit van gewonnen) heeft hem geholpen door België te verslaan. Onbegrijpelijk is het, dat Turkije met zijn 80 miljoen inwoners, nooit een topploeg kan samenstellen. Of Amsterdamse Guusje er echt blij mee is, valt te betwijfelen.  Ik denk dat Ajax met smart wachtte op voortijdig ontslag, want dan had Guus als afsluiting van zijn carrière daar mooi algemeeen-directeur kunnen worden. Wellicht zit Arnesen van HSV daar trouwens ook op te wachten.

Al met al kan het weer een mooi EK worden,  nu ook Advocaat met Rusland zich heeft geplaatst. Rusland, Spanje en Duitsland zullen de grootste concurrenten worden van Oranje.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief