Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Afscheidswedstrijd Wout Brama indrukwekkend feest

Geplaatst op 10 september 2023 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Na de plaatsing  jaren geleden al van standbeelden  van FC Twente-iconen  Blaise N’kufo Sander Boschker komt er ook eek beeld van Wout Brama bij de Veste. Dat werd dit weekend  bekendgemaakt tijdens de festiviteiten  naar aanleiding het afscheid van Brama., wiens trouw en loyaliteit aan FC Twente indrukwekkend  zijn, zowel in het veld als daarbuiten.

Dat de geboren en getogen Almelo-er  bij het legioen enorm populair is bleek toen tijdens de  wedstrijd de enorme belangstelling het stadion ontzag inboezemde – volle bak en een hartstochtelijke ambiance. Daar was vanuit de club ook alles aan gedaan, want  de tegenstander bestond  uit roemruchte ex-spelers  van de rode brigade, onder wie veel, zo niet louter, publiekslievelingen als Brian Ruiz en Blaise NKufo. en de legendarische trainer en andere sterkhouders, uit alle geledingen, niet alleen spelers, want ook roemruchte trainers als Fred Rutten en Erik ten Hag. En uiteraard cultheld Theo Janssen en de legendarische trainer Steve McLaren.

Brama had onder veel meer ook zijn broers meegetroond naar het dampende feest , broers met wie hij het trio  gaat vormen van de Almelose  voetbalclub PH vormt. Ze gaan in een lager elftal spelen, voor de fun – puur voor de ontspanning en om  te zien hoe dat beeld er gaat uitzien.

 

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief