Zondag 21 april 2024
Twentesport

Begin van wederopstanding van Heracles Almelo

Geplaatst op 15 maart 2024 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Met een naar het scheen herstart van de competitie heeft Heracles Almelo vanavond in eigen huis afgerekend met plichtmatig en vooral weinig verrassend voetbal. De ploeg kreeg om het zomaar te zeggen. De geest. Er werd van meet af aan vaardig de ploeg en dat resulteerde uiteindelijk in een fraaie zege, wat trouwens ten koste ging van provinciegenoot Go Ahead Eagles, dat in Almelo tegen het ‘nieuwe’ Heracles weinig tot niets had in te brengen.

Met 2-0 werden de gasten uit Deventer uiteindelijk terug gestuurd naar de koekstad dankzij goals van JJizz Hornkamp tien minuten na rust en Bryan Limbombe  een minuut of twintig voor het eindsignaal. Het was gezien voorgaande wedstrijden dit seizoen reden voor uitzinnigheid op de tribune, niets minder dan verrassend dan in wat dan ook by far ook de beste wedstrijd van de ploeg  in dit seizoen gespeeld. En dat in een wedstrijd waarin ook het publiek verrukt reageerde.

Tot de uitblinkers behoorde, niet voor het eerst, behalve banbreker/goalmaker Hornkamp ook, zoals wel vaker, de nooit versagende Brian De Keersmacker, de probleemoplosser tussen de linies en uiteraard de als altijd betrouwbare sluitpost Michael Brouwer. Overigens bleek het inbrengen van good old Thomas Bruns  evenzeer eens van grote waarde.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief