Zaterdag 2 maart 2024
Twentesport

Excelsior’31 met terugkeerdrift goed uit de startblokken

Geplaatst op 9 september 2023 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL/RIJSSEN – In de eerste  speelronde van de nieuwe vierde divisie won Excelsior’31 vanmiddag op bezoek bij promovendus Quick’20. Het werd op sportpark Vondersweijde 1-3 voor de Rijssenaren, die na de degradatie van vorig seizoen zo snel mogelijk terug willen keren naar de derde divisie.

Opvallend was vanmiddag in Lichtenvoorde het verlies van DETO, temeer daar de Vriezenveners zo ongeveer geen bal goed raakten.

Quick’20-Excelsior’31 1-3
De promovendus uit Oldenzaal was vanmiddag op eigen veld niet opgewassen tegen en regionaal vermaarde Excelsior’ 31. De formatie van de Rijssenaren won dik verdiend van de debutant op dit niveau en straalde uit dat snel wil promoveren.

Longa’30-DETO 1-0
Op bezoek in  Lichtenvoorde bleek het hoger aangeslagen DETO uit Vriezenveen geen  vuist te kunnen maken. Of ze dachten dat het een oefenwedstrijd was.

TVC’28-AZSV 2-0
Het is niks te veel gezegd om de entree van TVC’28 in de vierde divisie spectaculair te noemen, want de ploeg zette op de eigen Grote Moat probleemloos  AZSV aan de kant.

DEM-HSC 1-2

Het ging niet al te soepel, maar, uiteindelijk  waren twee goals genoeg voor drie punten. De doelpunten kwamen op naam van Osama Ben Kaddour en Rick Hemmink.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief