Donderdag 9 mei 2024

FC Twente komt niet verder dan een punt bij Sparta

Geplaatst op 18 december 2023 door   ·   Geen reacties

ROTTERDAM/ENSCHEDE – Op bezoek bij Sparta Rotterdam heeft FC Twente vanmiddag gelijk gespeeld, want bij het sluiten van de markt stond er 2-2 op de borden. Bij rust ging de Enschedese ploeg op Spangen nog met 0-1 aan de leiding dankzij een treffer van goudhaantje Sem Steyn, op slag van rust. Uiteindelijk konden beide ploegen daarmee leven met de puntendeling.

Volgens trainer Joseph Oosting van de Tukkers had een driepunter moeten bewerkstelligen toen de achterstand in het tweede bedrijf werd omgebogen in een 1-2 voorsprong, door aan twee doelpunten  uit strafschoppen van de Spartanen,  dankzij twee goals vanaf de elfmeterstip, beide van Tobias Lauritsen.

Het leek er vervolgens op dat de Enschedese ploeg bakzeil moest halen, maar toen weinigen er nog in geloofden was daar kort voor tijd Naci Unüvar om met zijn goal vlak voor het eindsignaal de onstuimig gevierde gelijkmaker zette.