Zondag 19 mei 2024

FC Twente laat zich verrassen in Goffert; verlies bij NEC

Geplaatst op 20 januari 2024 door   ·   Geen reacties

NIJMEGEN/ENSCHEDE – Dankzij een doelpunt van de thuisclub kort na rust heeft FC Twente vanavond in Nijmegen toch wel verrassend van FC Twente gewonnen. Dat gebeurde weliswaar met de kleinst mogelijke marge, namelijk met 1-0, maar ook dat levert drie wedstrijdpunten op. Het was Verdonk die de goal op zijn naam kreeg na vijf minuten in de tweede helft met een daverende poeier van grote afstand.

In de tweede helft drong FC Twente uiteraard aan, maar overtuigend was het niet wat de Enschedese ploeg van trainer Oosting vanavond liet zien, maar met tien man wist de rode brigade weinig klaar te maken in De Goffert.

Bovendien heeft NEC gewoon een ploeg die verrassend spel op de mat kan leggen. De rode kaart voor Max Bruns van was meer dan terecht, waar scheidsrechter Van den Kerkhof met dank aan de beelden bij de assisttent-scheidsrechter aan de zijlijn. Ondanks het aanzettende FC Twente wisten de Nijmegenaren stand te houden.