Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Heracles Almelo blameert zich op bezoek bij Fortuna

Geplaatst op 10 november 2023 door   ·   Geen reacties

SITTARD/ALMELO –  Van welke ploeg dan ook  maakt Heracles Almelo kans te winnen? Dat is de grote vraag  nu de Almelose ploeg ook vanavond kansloos verloor. Het werd in Sittard-Geleen een blamerende vertoning, die eindigde in een  ontluisterende nederlaag. Was het bij rust al 4-0 voor de gastheren, na het laatste fluitsignaal. Dat het uiteindelijk 4-1 werd, dankzij een treffer van was een pleistertje op een kraterdiepe wond, met dank aan Mario Engels.

Fortuna Sittard, toch geen hoogvlieger in de eredivisie, speelde dominant en gaf weinig weg. De goals werden gemaakt door Rodrigo Guth, Milan Robberechts, Alen Halilovic en Kaj Sierhuis, die trouwens een verleden heeft bij Heracles, en vanavond in de slotfase zijn oude makkers nog even wegzette.

Dar het niet nog zwaarmoediger werd kwam doordat Fortuna Sittard niet echt aandrong. Heracles zal komende week vooral de mentale kracht moeten werken Het kan niet zo zijn dat de ploeg ineens het voetballen is verleerd, maar voor een ommekeer is vertrouwen nodig, een omkering  met  verwachting en weerbaarheid.

 

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief