Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

Heracles haalt Jordy Bruijn (Ajax-school) naar Almelo

Geplaatst op 11 januari 2024 door   ·   Geen reacties

ALMELO – De eerste aankoop na de winterstop van eredivisionist Heracles Almelo is Jordy Bruijn. De 27-jarige middenvelder komt transfervrij over van Safa Beirut en tekent in Almelo een contract tot medio 2026.  Hij ia afkomstig uit de Ajax-school en kwam ook al uit voor SC Heerenveen en NEC.

Bruijn  is blij met zijn terugkeer naar  de Nederlandse competitie, temeer daar Heracles hem al langer in het vizier had. Hij zegt ook op zijn eerste dag in Almelo al een goede  indrukte hebben gekregen van de zwart-witten.

Volgens technisch directeur Nico-Jan Hoogma is Bruijn een ervaren speler die de ploeg verder kan helpen na de wankelmoedig verlopen eerst seizoenshelft. ‘Jordy is een creatieve middenvelder met scorend vermogen. Daarnaast heeft hij bij Ajax een goede opleiding doorlopen. We volgen hem al een lange tijd.’

Na zijn periode bij NEC ging Bruijn in de zomer van 2023 het avontuur aan in Libanon, waar hij tekende voor Safa Beirut SC. Tijdens zijn verblijf in de Libanese hoofdstad kwam hij tot tien met zes goals in tien wedstrijden.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief