Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

Heracles roemloos ten onder in Arnhem tegen Vitesse

Geplaatst op 10 december 2023 door   ·   Geen reacties

ARNHEM/ALMELO –  In een beroerde wedstrijd heeft Heracles Almelo vanmiddag met 2-0 verloren van Vitesse.  Het was voor de Almelose brigade een wedstrijd waarin het op veel fronten misging.  Beide ploegen hadden de punten nodig, maar alleen de Arnhemmers leken zich daarvan bewust. Gyan de Regt respectievelijk Amine Boutrah voltrokken het vonnis.

Dat de Almelose ploeg ook nog een penalty miste, die de aansluiting  had kunnen zijn, kon er ook nog wel bij. De buitenkans bleek niet aan Emil Hansson besteed. Het was tekenend voor de pot.

Vitesse, ook een club die dit seizoen  ook nog niet echt kan imponeren, speelde ook niet de spreekwoordelijke sterren van de hemel, maar dwong Heracles wel terug, want wilde voor eigen aanhang bakens verzetten. Het was niet dat de ploeg  van John Lammers niet wilde, maar op belangrijke momenten werd nadrukkelijk gefaald in de afwerking. Lammers probeerde nog wel wat, maar het was alles  vergeefs.

Heracles Almelo zocht na de rust de aanval terwijl Vitesse op de counter loerde. De eerste kans was voor de thuisclub. Mathijs Tielemans schoof de bal in de 55ste minuut slordig naast. Thomas Bruns, Abed Nankishi en Antonio Satriano werden gebracht om de ploeg van nieuwe impulsen voorzien. Het creëren van kansen ging in deze fase echter moeizaam. Het ontbrak aan gogme, er werd aanvallend te veel geaarzeld en gebreid.

De uitvallen van Vitesse waren gevaarlijker en dat leverde de ploeg van interim-trainer en pure clubman  Edward Sturing drie punten op. Het bracht zijn team  nog zelfs nog een tweede goal van Amine Boutrah. Dat was over en uit voor de zwart-witten.

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief