Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Heracles wint thuis eenvoudig van heel matig TOP Oss

Geplaatst op 20 november 2022 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Zonder zich noemenswaardig in te spannen win Heracles Almelo vanavond in eigen huis van TOP Oss. Het werd simpel 3-0 door twee rake kopballen  van Lucas Schoofs en Emil Hansson scoorde nummer drie vanaf de elfmeterstip. Heracles leidt de dans in de eerste divisie en ligt daarmee op koers voor de enige echte doelstelling: binnen het jaar terug in  de eredivisie. En dat met twee wedstrijdloze weken voor de boeg.

TOP Oss is geen hoogvlieger in de eerste divisie, Heracles voorshands wel. De ploeg van John Lammers hoefde vanavond niet diep te gaan om te winnen. Heracles zat er van meet af aan bovenop en  het was wachten op de 1-0. Die leek al rap van Sven Sonnenberg te komen, maar diens treffer werd niet toegekend vanwege offside. Zo waren er meer kansen. Hertwas geen vraag of de Almeloërs goals zouden maken, wel wanneer en hoeveel…

Het was Schoofs die de ban brak en meteen maar twee, beide met het hoofd. Een echt geval van koppie-koppie. Na de thee was het  de koele kikker Emil Hansson die een penalty binnen mocht schieten, wat de 3-0 verklaart, maar 7-0 had ook gekund.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief