Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

Onverwacht verlies DETO bij Veensche Boys voor Beker

Geplaatst op 18 februari 2023 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – Het keurkorps van vierdedivisionist DETO leed op bezoek in de koubitter bij Veensche Boys een even koude nederlaag, want ging met 3-1 de boot in en ligt daardoor uit de beker.

De roodzwarten waren favoriet, want spelen op een veeel hoger niveau dan  de ploeg van de Westerveenweg. De thuisploeg toonde wel opgestroopte mouwen en een  mentaliteit  van altijd strijden voor een overwinning. DETO was daarentegen minder happig, laat staan gretig.

De thuisclub van trainer Erik Assink. Veensche Boys kreeg het spreekwoordelijke loon naar werken. Niettemin was het DETO dat op voorspong kwam kwam door een goal van Melvin Degenaar, maar kort daarna  stond het weer gelijk toen toen Tom van Domselaar  de 1-1 signeeerde.

Na de thee werd het zelfs 2-1, een gelijkmaker van Coplan Soumaoro voor DETO werd afgekeurd wegens buitenspel, waarna Veeensche Boys de ruimte op het veld wist  te  benutten om er ook nog 3-1  van te maken.  Het relatieve voordeel is dat DETO zich op de competitie kan richten.

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief