Dinsdag 27 februari 2024
Twentesport

Manmoedig Heracles krijgt op eigen veld klop van Ajax

Geplaatst op 27 januari 2024 door   ·   Geen reacties

ALMELO – In een aantrekkelijke wedstrijd heeft Heracles Almelo vanavond met 2-4 verloren van Ajax.  Het werd aan de Weezebeek 2-4 voor de Amsterdammers, die uiteindelijk dus wel wonnen, maar dat ging absoluut niet met een walk-over. Het was hoe ook een open wedstrijd die alle kanten op kon gaan, maar uiteindelijk voor de Almelose ploeg de verkeerde.

Het spel van de Heraclieden was verzorgd in de opbouw en oogde soepel. Halverwege  stond het 1-1 gelijk, door treffers van Wieckhoff  namens Heracles en Brobbey namens Ajax.

Na de thee zetten de Amsterdammers een tandje bij. Dat leverde de ploeg van trainer John van ’t Schip een voorsprong op en opnieuw was het Brobbey die de treffer opeiste, waarna Berghuis het pleit beslechte door op geheel eigen wijze, dus op klasse, de marge te verruimen.

Heracles gaf niet op, probeerde meer druk te zette en dat resulteerde in 2-3 en dus ging alles wat zwart en wit was zowaar weer geloven in oogst. Zover kwam het niet doordat Hlynsson  de vierde treffer van de Amsterdammers voor zijn rekening nam, wat de beslissing was.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief