Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Verlies voor NEO, maar promotiekans is er nog steeds

Geplaatst op 25 juni 2023 door   ·   Geen reacties

BORNE /HUISSEN– Hoewel het nog altijd mogelijk dat het eerste elftal van de Bornse voetbalclub NEO promoveert naar de vierde divisie, maar dan moet de zwart-witte brigade komende donderdag op het eigen sportpark De Bijenkorf  winnen van RKHVV. De opgave is pittig, want, want het eerste treffen in Brabant ging vanmiddag voor de melbuuln met 2-1 verloren.

NEO  moet om te moet om te promoveren op eigen  veld  met  met tenminste twee goals verschil winnen. Bij een nederlaag of een gelijkspel promoveren de Brabanders en bij overwinning met één goal verschil hangt het af van het aantal gescoorde goals en uiteindelijk een strafschoppenserie. Alles is nog ‘in de game.

Halverwege kwam NEO op voorsprong dankzij een treffer van Jasper Scholten, wat hoop en verlangen bracht voor de Bornse formatie. Niettemin verzette RKHVV nog voor de rust de borden door goals van eerst Maray Vahlkamp en vervolgens Nick Stienstra fraai de 2-1 op het bord.

NEO ging na de thee wél beter spelen, maar de ploeg  scoorde niet, wat voor promotie naar de vierde divisie toch nodig zal zijn, komende donderdag in de eigen ambiance.

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief