Geplaatst op 25 maart 2024 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/TUBBERGEN – Op divisieniveau pakte HSC’21  dit weekend de volle winst en ook Excelsior’31 pakte kon door te wonnen bij Longa’30 drie punten bijschrijven. Opvallend was de overigens broodnodige winst van TVC’28

Het overzicht

HSC’21-Staphorst 2-0
Een volkomen verdiende zege voor de thuisploeg, want in feite in was het krachtsverschil veel groter. Met nam in de tweede helft werd Staphorst zo ongeveer overklast. Al voor de rust was de ploeg van oefenmeester Daniel Nijhof de beste van de twee, wat Zeki Erkilinc met een goal onderstreepte. In het tweede bedrijf kreeg HSC’21 veel meer kansen, waarvan Cenk Uguz er eentje benutte en daarmee de 2-0 op de borden liet zetten.

Longa’30-Excelsior’31 0-2
Excelsior’31 boekte een sobere maar dik verdiende overwinning. Nuttig en moeiteloos De club maakte ook bekend met ingang van volgend seizoen Tom Koelman en Kai Wesselink, beiden nu nog voetballend voor DETO.

Buitenpost-Quick’20 0-2
Dankzij doelpunten vane Jesse Kip en Gijs Olde Scholtenhuis nam Quick’20 de volle buit mee naar Oldenzaal.

DETO-Berkum 0-1
Het liep op het thuisveld van de Vriezenveners van meet af niet lekker voor de ploeg van trainer Mark Looms. Overigens was Berkum weinig beter, maar die ploeg won voor het eerst in jaren wel van DETO, en dan ook nog op sportpark Het Midden.

TVC’28- VV Scherpenzeel 3-1
De gasten uit Rijssen wonnen verassend van thuisploeg. Voor rust zette Steff Kaptein de ploeg van De Koerbelt op voorsprong en na de thee benutte Rick Hemmink een strafschop en bepaalde daarmee de eindstand op 0-2.Op het sportpark De Grote Moat stond de thuisploeg door een goal van Sam Holsink een zee van kansen, maar de ploeg van trainer Berthil ter Avest verzuimde het pleit al voor de rust te beslissen. Zo mochten de gasten blijven hopen op tenminste een punt. Dat begrepen de ze zelf ook en ze zetten een tandje bij. Dat leidde tot de gelijkmaker en zelfs kregen de gasten bij 1-1 tot mogelijkheden op de volle pot, maar uiteindelijk Het werd het in de tweede helft 2-1 en uiteindelijk ook nog 3-1 voor de gastheren dankzij treffers van Sam Holsink en Maarten Booyink, waardoor TVC’28 zichzelf lucht en leven gaf.