Donderdag 9 mei 2024

Excelsior’31 strijdt tot het laatst en pakt daardoor punt

Geplaatst op 30 maart 2022 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN/WOERDEN – Aan de inhaalwedstrijd tegen Sportlust’65 in Woerden heeft Excelsior’31 een punt overgehouden. Dat mag temeer een prima prestatie heten doordat de ploeg uit Rijssen bij rust nog tegen een 2-0 achterstand aankeek, maar uiteindelijk werd een punt gepakt door na de aansluitingstreffer in extremis ook nog de gelijkmaker te scoren.

De thuisploeg van trainer Patrick Loenen maakte het de Rijssenaren knap lastig, vooral in de eerste helft. Op twee psychologisch interessante momenten scoorden de gastheren ook. Vijf minuten na het beginsignaal en halverwege de eerste helft. Beide doelpunten kwamen op naam van Mark van der Weijden.

Na rust nam Excelsior’31 het heft in handen. Hielke Penterman zorgde voor de aansluitingstreffer die de Rijssens manschappen moed gaf en hoop op een goed resultaat. De mannen van De Koerbelt kregen de geest én hun tweede goal, in de absolute slotfase door Givan Werkhoven