Vrijdag 1 maart 2024
Twentesport

ADO’90 troeft HSC’21 af en eerste puntverlies TVC’28

Geplaatst op 30 oktober 2022 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Door slordig om te gaan met het veldoverwicht kreeg de derde-divisionist HSC’21 in eigen huis tegen lijstaanvoerder ADO’90 een stevig pak slaag. De gasten waren in dubbel opzicht doeltreffender en dat zorgde na negentig voor 1-4 op de borden.

Een etage lager liep TVC’28 uit Tubbergen na drie overwinningen in het noorden des lands tegen de eerste puntverlies aan. De wedstrijd tegen WVV in Winschoten  eindigde in een doelpuntrijke remise: 3-3.

HSC’21-ADO’90 1-4 (o-3)

De ploeg van Groot Scholtenhagen begon sterk. Hoewel Caglar Uguz een al vroeg een pengel miste, en daarna een bal op de lat leek het een kwestie van tijd dat de thuisploeg zou scoren tegen de koploper, maar het lieo anders, want Milan Zonneveld, Sead Mazreku en Danny Lutte paalden de ruststand op 0-3. Na de thee consolideerden de gasten. Nadat de Haaksbergse club via Mohammed Iallouchen de marge verkleinde, herstelde Yaro Hirasingh de marge. In de slotfase moest Michel Wensing vanwege een tweede gele kaart vroegtijdig douchen.

WVV-TVC’28 3-3

In het hoge noorden morste TVC’28  het eerste punt van deze competitie, want de gastheren van WVV( een club van 1896!) dwongen een gelijkspel af. Er leek ook een deken over de ploeg te hangen, waarvan WVV rap profiteerde door binnen het kwartier twee keer te scoren. Met een vlammende pegel schoot Wessel Hofsté  de Tubbergse ploeg naar de aansluiting en er werd nog voor rust meteen doorgedrukt dankzij twee goals van Stef Roelofs. Kort na de thee viel niettemin de gelijkmaker,  en daar bleef het bij.

 

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief