TVC’28 oppermachtig en HSC’21 volledig de weg kwijt

Geplaatst op 20 november 2022 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN/HAAKSBERGEN  – In de eerste klasse van het zondagvoetbal won TVC’28 uit Tubbergen op De Grote Moat eenvoudig van Rolder Boys. Het had wel 7-0 kunnen worden, maar het bleef bij 2-0.

HSC’21, de hoogst spelende zondagclub van Twente, heeft wel eens betere tijden gekend en verloor dit weekend kansloos in Noordwijkerhout met 4-2 van VVSB.

VVSB-HSC’21 4-2 (2-0)

De ploeg uit Haaksbergen had deze middag weinig in te brengen, want de club van trainer Daniël Nijhof had mild uitgerukt zijn dag niet. Leroy George maakt voor rust al twee doelpunten voor de gastheren. Ian van Otterlo en zorgde er  namelijk met twee treffers voor dat al na een uur de teller op 2-0  stond. Ook na de rust was het VVSB dat de toon zette. Van Otterlo maakte er 3-0 van De spits van VVSB legde de bal klaar voor Van Otterlo die het leer hoog in de touwen schoot. Tien minuten later stond ook de 4-0 op het scorebord. Huntink wist de voorsprong namelijk uit te bouwen aleer Jules Stokkers de Twentse eer mocht redden. Hij maakte nog  zelfs twee goals.

TVC’28-Rolder Boys 2-0 (2-0)

De thuisclub had geen kind aan de gasten van Rolder Boys en het enige dat de ploeg kan worden verweten is dat het op De Grote Moat bij twee doelpunten bleef.  De goals vielen vlak voor rust, waarvan de eerste uit een penalty en daarna nummer twee uit een aanvalsgoal van de blauwhemden, op naam van  Stef Snijders. Na de pauze kwamen de gasten deze schokken niet meer te boven en de gastheren wierpen ver voor tijd in ondertal al de handdoek.